36-mjesečno jamstvo na energetske lance iz igus-a!

Pomoću online kalkulatora radnog vijeka, korisnici sada mogu odrediti garantirano vrijeme rada svog energetskog lanca i dobiti certifikat! Njemačka kompanija igus garantira radni vijek od 36 mjeseci za svoje energetske lance ("zaštite za kabele"). Korisnik može dobiti potvrdu koja mu se šalje izravno putem kalkulatora radnog vijeka energetskog lanca.

Čvrsti, lagani i dugotrajni: to su kvalitete energetskih lanaca igus izrađenih od visoko učinkovitih polimera. Kako bi osigurali da su korisnici uvijek na sigurnoj strani, njemačka kompanija igus sada nudi 36-mjesečno jamstvo na svoje energetske lance. Klijent jednostavno i brzo može dobiti certifikat. Da biste to učinili, otvorite online kalkulator radnog vijeka energetskog lanca i unesite dinamičke specifikacije i okolišne uvjete aplikacije. Online alat će izračunati garantirani radni vijek energetskog lanca. Jednim klikom kupac potvrdu prima putem e-maila.

Da bi odredio radni vijek svojih proizvoda, igus ih provodi kroz svoje korake pod najosjetljivijim uvjetima, sve do potpunog otkazivanja u vlastitom laboratoriju od 3.800 četvornih metara. Rezultat: 10 milijardi ciklusa energetskih lanaca godišnje. Na temelju ovih ispitnih podataka, njemačka kompanija igus je u mogućnosti pružiti 36-mjesečno jamstvo na svoj raspon fleksibilnih kabela od 2015. godine. U svojim nastojanjima da uvijek zaštiti svoje korisnike energetskog lanca, igus je jedina kompanija na svijetu koja može dati 36-mjesečno jamstvo na svoje energetske lance. Koristeći podatke ispitnog laboratorija, određuje vrijeme rada standardnih energetskih lanaca u prilagođenim aplikacijama.

Preko 4.000 testova i više od 7.500 rezultata nalaze se u online alatu. Svakog dana se provodi sve veći broj ispitivanja kako bi se pružile preciznije izjave o radnom vijeku. Prema proizvođaču, radni vijek energetskih lanaca često je 10 ili više godina. "Nova garancijska usluga pruža kupcima sigurnost da će moći točno dizajnirati svoju pojedinačnu primjenu i uvijek odabrati najisplativiji energetski lanac koji djeluje pouzdano", objašnjava Michael Blaß, šef odjela za sustave eneregteskih lanaca u tvrtki igus. Ukoliko se energetski lanac pokvari zbog habanja u garancijskom roku, kupac će dobiti besplatnu zamjenu.

Garancija radnog vijeka pritiskom na tipku

Kupac može dobiti garancijski certifikat u samo dva koraka. Da bi to učinili, prvo moraju ući u kalkulator radnog vijeka na www.igus.eu/e-chain-guarantee i odrediti parametre aplikacije poput brzine, ubrzanja, dodatnog opterećenja i hoda. Kao opcija, moguće je unijeti vanjske utjecaje poput prljavštine, utjecaja i temperature okoline. Online alat će tada odrediti vrijeme rada energetskog lanca u dvostrukom hodu. Kupci mogu potvrdu poslati e-poštom pomoću gumba. Posebnost garancije za energetske lance je to da kupac dobije certifikat  tijekom upotrebe kalkulatora radnog vijeka, čak i prije kupnje.

Saznajte više o energetskim lancima iz naše ponude!