CAT pumpe za dezinfekciju i sanitarnu zaštitu!

Cat Pumps nudi raznoliku liniju pumpi idealnu za široku primjenu čišćenja i higijenskijh aplikacija (sanitarne zaštite). Od malih električnih pumpi sa izravnim pogonom do motora ili mobilne opreme na hidraulički pogon, do velikih centralnih sustava za čišćenje, Cat Pumps nudi visokotčan rješenja za Vaše potrebe.

Za borbu protiv SARS-CoV-2, virusa koji uzrokuje COVID-19, CDC je uspostavio "List-N", listu dezinficijensa koji su pokazali djelotvornost protiv ljudskog koronavirusa. Navedeno uključuje:

  • Natrijev hipoklorit
  • Amino spoj
  • Peroksioctena kiselina
  • Izopropanol
  • Vodikov peroksid

Cat pumps mogu se konfigurirati tako da pumpaju brojne uobičajene kemikalije koje se koriste za usporavanje širenja zaraznih bolesti. Kliknite ovdje za više informacija o opcijama za dekontaminaciju i sanitarne crpke. Za specifične konfiguracije kemikalija kontaktirajte nas na hennlich@hennlich.hr!

Pogon 12 VDC

Ovi modeli troše do 12 VDC napajanja, čineći ih lako konfiguriranim za postavljanje u mnoga vozila, uključujući autobuse, sanitarne kamione, vozila za održavanje, UTV-ove, ambulante, vatrogasna vozila i mnoge druge. Protok do 5 gpm, a tlakovi do 1000 psi čine ih pogodnima za brojne primjene čišćenja i dezinfekcije.

Električni direktni pogon

Dostupno za protoke od 0,3 do 10 gpm, sa tlačnim rasponom od 100 do 5000 psi, konfiguracije odgovaraju standardnim NEMA i IEC motorima. Od sredstava za saniranje niskog protoka, do visokotlačnih čistača površine, Cat Pumps sustavi s izravnim pogonom sve pokrivaju!

Motorni pogon

Za motore nudimo razne modele sa izravnim, remenskim ili prijenosnim pogonom. Raspon protoka od 1 do 30 gpm i raspon tlaka od 100 do 10.000 psi, Cat Pumps ima model pumpe koji će raditi za gotovo sve primjene čišćenja ili saniranja na motorni pogon.

Pulsne pumpe za kemijsko ubrizgavanje

Pulsne pumpe nude ekonomičnu alternativu pumpanju jakih kemikalija putem pumpe, omogućujući upotrebu standardnih materijala i elastomera. Pulsne pumpe uklanjaju potrebu za miješanjem kemijskih otopina ubrizgavanjem kemijskog “down stream-a” iz pumpe. Pulsne pumpe su dostupne za širok raspon modela pumpi i pogonskih vrsta te se lako mogu direktno na terenu ugraditi u Vašu postojeću Cat pumpu. 6340/6341 može se koristiti za tlakove do 2000 psi ili 6350/6351 može se koristiti sa tlakove do 3000 psi.

Raspon proizvoda:

1 - 12 GPH, 100 - 3000 PSI

Tipična upotreba:

Koristi se za primjenu sa jakim kemikalijama.

Materijali:

Unutarnje komponente od nehrđajućeg čelika, brtve od visokih temperatura, Fluorokarbonski O-prstenovi.