Naručite odgovarajući konektor za svoj kabel izravno sa zaliha i bez minimalne količine narudžbe!

Naručite konektor u svega nekoliko sekundi u novom igus konektor online shopu! igus širi svoje usluge putem online shopa za konektore (priključka).

Ukoliko se kabeli moraju konfekcionirati, odgovarajući konektor se može brzo pronaći, ali se često ne može naručiti u malim količinama od proizvođača. Njemačka kompanija igus sada nudi dodatnu uslugu sa novom online trgovinom za plug-in konektore (priključke): kupac može naručiti odgovarajući konektor za svoj kabel po razumnoj cijeni iz širokog izbora poznatih dobavljača kao što su Harting ili Intercontec, sa zaliha i bez minimalne količine narudžbe.

Bilo da se radi o motornom, servo ili podatkovnom kabelu - sa svojim rasponom kabela chainflex, igus nudi korisniku tehnički najbolji i istodobno najisplativiji kabel za upotrebu u energetskom lancu (“gusjenici za kabele”). Korištenjem chainflex online trgovine, kupac može izravno naručiti odgovarajuće rješenje iz raspona kabela na željenu duljinu. Ukoliko želi sam konfekcionirati kabel koji se porodaje na metre, sada može naručiti odgovarajući priključak (konektor) u novom online igus shopu. U shopu konektora (https://www.igus.eu/connector-shop) korisnik može pronaći širok izbor konektora različitih proizvođača kao što su Intercontec, FCT, Yamaichi i Harting.

Kupac može birati između povoljnih plug-in konektora za signalne konektore, kompleta priključaka i kabelskih uvodnica iz Hummela, koji su dostupni izravno sa zaliha, bez minimalne količine narudžbe. Navedeno inženjerima omogućuje da konfekcioniraju i spoje kabel za svoju aplikaciju u roku od nekoliko dana.

Kabeli spremni za spajanje, uz garanciju do 36 mjeseci

Ukoliko kupac želi uštedjeti vrijeme i novac, može koristiti uslugu Readycable iz igusa. Igus razvija kabele posebno za upotrebu u energetskom lancu već gotovo 30 godina i nudi preko 4.200 pogonskih kabela, proizvedenih prema 24 proizvođačka standarda, spremnih za priključenje. Nakon iskorištavanja, svaki se kabel podvrgava 100-postotnom digitalnom i logičkom testiranju prije isporuke. Budući da su svi chainflex kabeli testirani u igusovom vlastitom ispitnom laboratoriju koji se prostire na 2.750 četvornih metara površine, igus je jedini proizvođač na tržištu koji nudi jedinstveno 36-mjesečno jamstvo za cijeli niz kabela.

Pogledajte sve kabele iz naše ponude!