Pronađite pravi sustav opskrbe energijom online - za više od 400 tipova robota!

Donošenje odluke klikom miša: pronađite pravi sustav opskrbe energijom za robote online za više od 400 tipova robota!

Upotrijebite novi igus konfigurator robotske opreme da biste dobili prilagođenu i sigurnu opskrbu energijom za industrijske robote u svega nekoliko klikova!

Pronađite svoju individualnu i sigurnu opskrbu energijom za industrijske robote u samo nekoliko klikova – navedeno je moguće sa novim konfiguratorom robotske opreme iz igusa. Besplatni online alat može se koristiti za pronalaženje idealnog sustava za gotovo svaki robot dostupan na tržištu - preko 400 modela.

Industrijski roboti su sposobni za trodimenzionalno kretanje visokih performansi. Sustavi opskrbe energijom pouzdano štite kabele i crijeva tijekom ovih visoko dinamičnih kretanja - često u radu sa tri smjene i traju dugi niz godina. Međutim, odgovarajuća zaštita je zajamčena samo ako su sve komponente usklađene sa odgovarajućim modelom robota. Proces odabira koji zahtijeva mnogo vremena i prilagođava se pogreškama. Rješenje igusa: konfiguracija robotske opreme. Navedeno omogućuje da brzo pronađete pravi sustav temeljen na triflex R energetskom lancu iz igusa. Jednostavan za instalaciju i jednostavno punjenje, ovaj multiosni energetski lanac štiti pokretne kabele na robotu u svakom smjeru i time povećava radni vijek.

Nabavite pravu robotsku opremu u samo nekoliko koraka

Pomoću alata za opremu robota, korisnik prilikom konfiguracije štedi vrijeme i novac. Put do pravog sustava opskrbe energijom je vrlo kratak! Na stranici www.igus.eu/quickrobot korisnik odabire proizvođača robota, a zatim odlučuje o vrsti i modelu, kao i osi koji žele opremiti. Slika zatim prikazuje vizualizacije robota i komponente sustava opskrbe energijom. Sljedeći je korak odabir sustava povlačenja, koji održava energetski lanac pod naprezanjem, kako bi se izbjegle petlje i štiti od oštećenja. Korisnik zatim konfigurira tip Triflex R e-lanca i veličinu. Po želji, tada se mogu dodati dodatni zaštitnici i triflex R karike. Konfigurator automatski kreira popis svih komponenti sustava opskrbe energijom, koji se također može dodati u košaricu za kupnju. Još jedan klik će Vas odvesti na CAD modele komponenti i PDF izvješće konfiguracije.

Novi konfigurator robotske opreme omogućuje brz i jednostavan odabir pravog sustava opskrbe energijom za više od 400 modela robota.