Dezinfekcija gradova protiv korona virusa u Južnoj Americi uz pomoć HENNLICH vodenih topova!

Naša sestrinska tvrtka iz Češke - HENNLICH Engineering jedan je od vodećih proizvođača vodenih topova za učinkovito suzbijanje prašine i neugodnih mirisa. 

U svojoj ponudi imamo širok raspon vodenih topova, sa dometima i preko 100 metara.

Oprema koja se izvorno koristila za suzbijanje prašine u industriji, trenutno se koristi za površinsku dezinfekciju ulica gradova u Južnoj Americi u borbi protiv korona virusa (COVID-19), posebno peruanske prijestolnice Lime i glavnog grada Čilea Santiaga. 

Pavel Uxa, voditelj odjela vodenih topova u HENNLICH Engineering-u: „Naš posao je prije svega borba protiv prašine ili vlaženje okoliša. Međutim, dok je na vodeni top pričvršćen spremnik sa dezinfekcijskom otopinom, može se vrlo dobro koristiti i za dezinfekciju velikih površina. Stoga je odlučeno da se naši vodeni topovi koriste u gradovima -Limi i Santiago de Chile-u za dezinfekciju ulica u borbi protiv korona virusa. Vodeni topovi osiguravaju ravnomjernu i preciznu dezinfekciju velikih površina."

Kako izgleda dezinfekcija naselja uz pomoć napih vodenih topova pogledajte u sljedećem video prikazu!

Detaljnije informacije o vodenim topovima iz naše ponude pogledajte OVDJE, a ukoliko Vas interesira dezinfekcija većih površina uz pomoć naših vodenih topova, javite nam se na broj 01/3874 334 ili na hennlich@hennlich.hr!