Donošenje odluke klikom miša: pronađite odgovarajući energetski lanac za više od 400 modela robota besplatno online!

Upotrijebite novi igus konfigurator robotske opreme da biste dobili prilagođenu i sigurnu opskrbu energijom za industrijske robote u svega nekoliko klikova!

Pronađite svoju individualnu i sigurnu opskrbu energijom za industrijske robote u nekoliko klikova - što je moguće s novim konfiguratorom robotske opreme iz igusa. Besplatni online alat može se koristiti za pronalaženje idealnog sustava za gotovo svaki robot dostupan na tržištu od preko 400 modela.

Industrijski roboti su sposobni za trodimenzionalno kretanje visokih performansi. Sustavi energetskih lanaca (“gusjenice kabela”) pouzdano štite kabele i cijevi tijekom ovih visoko dinamičnih kretanja - često u operaciji s tri funkcije i traju dugi niz godina. Međutim, odgovarajuća zaštita je osigurana samo ako su sve komponente usklađene s odgovarajućim modelom robota. Proces odabira koji zahtijeva mnogo vremena i prilagođava se pogreškama. Rješenje igusa: konfiguracija robotske opreme. Konfiguracija Vam omogućuje da brzo pronađete pravi sustav temeljen na triflex R energetskom lancu iz igusa. Jednostavan za instalaciju i punjenje, ovaj multi-osni energetski lanac štiti pokretne kabele na robotu u svakom smjeru i time povećava njegov radni vijek.

Nabavite pravu robotsku opremu u samo nekoliko koraka

Pomoću alata za opremu robota, korisnik prilikom konfiguracije štedi vrijeme i novac. Put do pravog sustava opskrbe energijom je vrlo kratak u igusu. Na linku www.igus.eu/quickrobot korisnik odabire proizvođača robota, a zatim odlučuje o vrsti i modelu, kao i osi koje žele opremiti. Slika zatim prikazuje vizualizacije robota i komponenti sustava opskrbe energijom. Sljedeći je korak odabir sustava povlačenja, koji održava energetski lanac pod naprezanjem, kako bi se izbjegle petlje i štiti od oštećenja. Korisnik zatim konfigurira tip Triflex R e-lanca i veličinu. Po želji, korisnici tada mogu dodati dodatne zaštitnike i triflex R karike lanca. Konfigurator automatski stvara popis svih komponenti sustava opskrbe energijom, koji se također može dodati u košaricu za kupnju. Još jedan klik će vas odvesti na CAD modele komponenti i PDF izvješće konfiguracije.

Pogledajte sve energetske lance (gusjenice za kabele) iz naše ponude!