iglidur A181 - plastični ležaj za prehrambenu industriju!

Plastični ležaj iglidur A181 igra značajnu ulogu u prehrambenoj industriji i industriji ambalaže, bez potrebe za podmazivanjem, bez potrebe za održavanjem.

Izbjegavanje maziva je važan kriterij posebice u prehrambenoj industriji te industriji ambalaže. Specijalist za “pametnu plastiku” igus proizvođač je širokog raspona plastičnih ležajeva koji se ne moraju podmazivati, održavati te zadovoljavaju sve uvjete FDA i EU Uredbe 10/2011 EC. iglidur A181 se minimalno troši, posebice u kombinaciji sa vratilima otpornim na koroziju.

U preradi hrane i pića, nužna je sigurnost proizvoda za potrošače. Upravo u tu svrhu razvijen je plastični ležaj iglidur A181.

Osim zadovoljavanja uvjeta FDA, EC Direktive 10/2011, plastični ležaj iglidur A181 ispunjava RoHS specifikacije. Iglidur tehnologija koristi isključivo nemetalne i RoHS sigurne komponente za spojeve izrađene od optimiziranih osnovnih polimera, krutih maziva i punila.

iglidur A181 predstavlja svestrano rješenje za prehrambenu industriju: u postrojenjima za flaširanje i pakiranje, plastika visoke izvedbe idealna je za rotacijske i zakretne pokrete te posebno za inox osovine koje se koriste u tim aplikacijama.

Iglidur A181 može se naručiti u više ud 110 dimenzija do promjera 50 mm, sa ili bez flanže, bez minimalne količine narudžbe te po povoljnoj cijeni. Također, moguća je izrada po narudžbi za dodatne dimenzije ili pojedine komponente.

Kako bi kupcima maksimalno olakšali da pronađu upravo ono što ih zanima, razvijena je i posebna ONLINE TRAŽILICA IGUS PLASTIČNIH KLIZNIH LEŽAJEVA, a osim toga, tu je i specijalni besplatni ONLINE KALKULATOR ZA IZRAČUN RADNOG VIJEKA IGUS PLASTIČNIH KLIZNIH LEŽAJEVA.

Zanima Vas koje ostale plastične ležajeve prikladne za druge aplikacije imamo u ponudi? Molimo pogledajte https://www.hennlich.hr/proizvodi/sustavi-za-linearna-kretanja-klizni-lezaj-43.html!