igus fleksibilni kabeli za robote!

Novi igus kabeli za energetske lance za sedmu os na Fanuc robotima!

igus dodatno proširuje svoj asortiman kabela za energetske lance za robote. Da bi se industrijski roboti učinkovito koristili u velikim proizvodnim pogonima, često se moraju vodoravno pomicati na sedmu os. Važno je osigurati sigurnu opskrbu energijom duž cijele osi, od prekidača do robota. U tu svrhu, igus je sada proširio svoj raspon kabela energetskih lanaca za robote, sa dva PUR hibridna kabela - CFSPECIAL.792.015 i CFSPECIAL.792.016. Novi chainflex kabeli vrlo su fleksibilni i dizajnirani za upotrebu na Fanuc robotima.

Specifično za zahtjevne robotske aplikacije, igus korisnicima nudi veliki broj plastičnih proizvoda za dinamičnu primjenu, uključujući višeosne sustave opskrbe i od sada kabele za sedmu os na ABB i KUKA robotima. Jedinstveni dizajn kabela u eneregtskim lancima namijenjenim dugom hodu uspješno sprječava efekt vadičepa i druge zastoje u proizvodnim linijama.

Igus je dodatno proširio asortiman sa kabelima za upotrebu na sedmoj osi sa dva PUR hibridna kabela za Fanuc robote. Posebno dizajnirani kabeli razvijeni su i testirani za visoko dinamične primjene u proizvodnim pogonima sa dugim hodom. Na velikim udaljenostima duž sedme linearne osi, posebno je važno da kabeli izbjegavaju kvarove zbog efekta vadičepa. Novi PUR hibridni kabeli CFSPECIAL.792.015 i CFSPECIAL.792.016 ispunjavaju električne i tehničke zahtjeve Fanuc robota te također zadovoljavaju visoke mehaničke zahtjeve za visoko dinamične primjene u dugom, kliznom hodu u proizvodnim sustavima.

Novi hibridni kabeli za robote: testirani i uz jamstvo do 36 mjeseci

Novi specijalni kabeli chainflex za Fanuc robote su zaštićeni i imaju vanjski PUR plašt otporan na abraziju. Kabeli su vrlo otporni na udarce, vatru i bez halogena. Kabeli su također otporni na ulje i rashladna sredstva, kao i na hidrolizu i mikrobe. Kao i svi igus kabeli, ovi chainflex kabeli također su testirani u stvarnim uvjetima okoline u našem laboratoriju za ispitivanje koji se prostire na površini od 2750 četvornih metara. igus je jedini proizvođač u industriji koji može ponuditi jamstvo na kabele do 36 mjeseci.

Detaljnije informacije o igus kabelima iz naše ponude pogledajte ovdje!