NOVO! igus kutni polimerni adapter za spajanje konektora pod kutem!

Jednostavno priključite konektor pod bilo kojim kutem – sa kutnim polimernim adapterom iz igusa!

igus ibow omogućava brzo i jednostavno spajanje kabelskog priključka (konektora) pod kutem nakon montaže.

Stručnjak za “plastiku u pokretu”, njemačka kompanija igus, razvila je kutni adapter ibow – za jednostavnu i brzu montažu konektora. Kutni adapter može se postaviti tijekom montaže ili naknadno na postojeće kabele. Kako bi se osigurala pouzdanost rada, priključak se ne treba odvojiti od kabela. ibow smanjuje vrijeme planiranja i isporuke koliko i troškovi montaže i skladištenja.

Gurnite ibow, savijte kabel, popravite i spremno za upotrebu! U samo nekoliko koraka, novi igus ibow može se koristiti za pričvršćivanje kabela s utičnim spojem i uštedu prostora. Ovim jednostavnim dijelom proizvedenim injekcijskim prešanjem, igus omogućuje fleksibilno spajanje kabela na stroj, pri čemu se kut priključka može slobodno odabrati. 

Korisnici ne trebaju posebno osposobljene zaposlenike, a također mogu uštediti i do dva puta, obzirom da trebaju samo jednu vrstu konektora - ravni konektor. Njegovo je konfekcioniranje znatno jeftinije od kutnih konektora. Korisnici mogu dobiti iste vrste konektora kao igus konfekcionirani kabeli (tzv. readycables) i također odabrati najbolji kut za povezivanje sa uređajem kasnije, što štedi troškove procesa i skladištenja te, što je najvažnije, eliminira pogreške.

Brže i sigurnije korištenje

Korištenjem povoljnog igus ibowa, konektor ne mora biti uklonjen iz kabela, što štedi vrijeme i također je sigurnije. Čim kabel sa priključkom bude gurnut kroz adapter i nakošen, mora biti fiksiran kabelom. Na taj se način može kasnije lako ukloniti ukoliko je potrebno. Ovisno o zahtjevima kupca, igus opskrbljuje ibow kao pojedinačni dio u različitim dimenzijama instalacije ili već opremljen, zajedno sa odgovarajućim kabelima. Korisnici također mogu odrediti željenu boju ili dodati dodatne pojedinačne značajke.

Gurnite u priključak, savijte kabel, popravite i spremno za uporabu: s novim igus ibow kabelima možete instalirati kutne konektore i uštedjeti prostor u samo nekoliko koraka. 

Kako funkcionira ibow kutni adapter pogledajte ovdje!

Za više informacija o ibow kutnom adapteru za spajanje kabelskih priključaka (konektora) pod kutem ili općenito konektorima iz naše ponude, kontaktirajte nas na broj +385 (0)1 3874 265 ili na e-mail: sasa.grbac@hennlich.hr!