Novo! Servo kabeli sa najmanjim radijusom savijanja na svijetu!

Prvi u svijetu: igus servo kabeli serije CF29 nude garantiranu sigurnost za najmanji radijus savijanja i ekstremne temperature! 

Sigurni pokreti u energetskim lancima sa faktorom savijanja od 6.8xd, čak i na temperaturama od -35°C

Njemačka kompanija igus predstavila je nanoviju seriju servo kabela CF29 – za kontinuirano kretanje u energetskim lancima sa vanjskim plaštom od TPE bez halogena. Ovo proširenje asortimana igus kabela nudi potpuno nove mogućnosti za opskrbu energijom u pogonima, osobito za korisnike koji rade u vrlo teškim uvjetima, kao što su temperatura okoline ili male instalacijski prostori.

Visokokvalitetna serija je prikladna za aplikacije sa najmanjim faktorom radijusa savijanja od 6.8xd, radi čega je jedinstvena na tržištu. Nova serija nudi garantirano rješenje za temperaturni raspon od 35°C, radi čega se kabeli mogu koristiti za pokretne aplikacije u skladištima za duboko zamrzavanje. To je moguće zbog igus TPE vanjskog plašta bez halogena, koji ima gotovo neograničenu otpornost na ulja. Kako bi svojim korisnicima ponudili još bolji i veći izbor, igus sada proširuje svoju “high-end” ponudu sa novim servo kabelima i dodatnim serijama za data (podatkovne) i bus kabele.

Još više izbora kabela – garantirani da traju

Svi kabeli su uspješno testirani u klimatiziranoj ispitnoj komori sa stvarnim mehaničkim opterećenjima i temperaturama, unutar igusovog ispitnog labaratorija od 2.750 kvadratnih metara. Upravo radi toga igus je u mogućnosti svojim korisnicima ponuditi garanciju na sve kabele od 36 mjeseci. Garancija od 36 mjeseci se daje i za visoko dinamične i najkompliciranije pokrete.

Kalkulator radnog vijeka fleksibilnih kabela - http://www.igus.eu/ChainflexTools/ServiceLifeCalculator  pomaže Vam da izaberete kabel koji Vam odgovara te računa radni vijek svakog kabela sa duplim potezima nakon unošenja parametara Vaše aplikacije. Kalkulator omogućuje korisniku da odabere kabel koji će raditi pouzdano u njegovoj aplikaciji bez velikog troška!

Servo kabele iz naše ponude pogledajte ovdje, a sve vrste fleksibilnih kabela koje imamo u našoj ponudi pogledajte ovdje.

Za detaljnije informacije o CF29 seriji servo kabela, kontaktirajte nas na broj telefona 01/3874 265 ili na e-mail: sasa.grbac@hennlich.hr!