Novo u ponudi! Plastična prenosiva zaštitna barijera Flexxy!

Upoznajte FLEXXY - modernu sigurnosnu barijeru koja se može proširiti i omogućiti jednostavnu transportabilnost i jednostavnu upotrebu svugdje gdje je potrebno označiti da su radovi u tijeku ili ograničiti pristup određenom području. Barijera je izrađena od tvrde plastike, vrlo je kompaktna i lagana, može se staviti u rad u nekoliko sekundi, može se brzo proširiti pri otvaranju i preklapanju, a bočne "ljuske" ramena imaju dvostruku funkciju podnošenja i transporta.

Za veću stabilnost, “ramena”, odnosno bočne strane se mogu puniti vodom ili pijeskom, što udvostručuje težinu FLEXXY zaštitne barijere, koja se može se lako spremiti i transportirati čak i na manjim vozilima. Dva zasuna čuvaju barijeru čvrsto zatvorenom kada se prevozi ili sprema.

“Ramena”, odnosno bočne strane imaju dvostruku funkciju zatvaranja kućišta i nosača tla, a imaju i gornje otvore kako bi se omogućilo umetanje signalnih zastavica, svjetlećih žarulja ili znakova upozorenja. Flexxy zaštitna barijera može se lako transportirati u ograničenim područjima grada, a osim za vanjske prostore, idealna je i za upotrebu u unutarnjim prostorima, primjerice u robnim kućama, bolnicama, zračnim lukama, itd. Visokokvalitetni plastični materijal jamči izdržljivost, otporan je na hrđu, UV zrake i može se prati te je otporan na udarce. Radi svjetleće boje, karakterizira ga maksimalna vidljivost i sigurnost. Radi svojih karakteristika i praktičnosti, idealan je za brze i višestruke intervencije, lako se koristi i sprema.

Više informacija o plastičnoj zaštitnoj barijeri Flexxy pogledajte ovdje ili nas kontaktirajte na e-mail marko.goluban@hennlich.hr ili broj telefona 01/3874 266!