Posjetite igus super virtualni štand & upoznajte se sa najnovijom linearnom tehnikom iz industrije!

Ekskluzivni smo zastupnici njemačke kompanije igus, vodećeg proizvođača plastičnih energetskih lanaca, fleksibilnih kabela, ležajeva i linearnih vodilica, u svijetu. I u ovo doba, kada se svijet našao pred izazovom, kada su svi sajmovi i druga događanja gdje se mogu razmijeniti novosti iz poslovnog svijeta otkazani, igus se ne predaje.

Zato Vas sada vodimo u virtualni svijet lanaca, kabela, ležajeva i vodilica. Iznimna kvaliteta igusovih proizvoda podržana je i brojnim benefitima koje možete uživati -  besplatni uzorci, online tražilice proizvoda, provjera vijeka trajanja proizvoda, online 3D-CAD prikaz proizvoda a sada, prilagođeno uvjetima poslovanja igus i Hennlich daju Vam mogućnost da budete posjetitelj igus virtualnog svijeta.

Samostalno ili s našim voditeljem možete obići igus virtualni super štand & od voditelja  zatražiti informacije i savjete za proizvode koji Vas zanimaju.

Obiđite odmah igus virtualni štand!

Na prostoru od 400 m²  čeka Vas pravo čudo  - veliki svijet igus energetskih lanaca, fleksibilnih kabela, ležajeva i vodilica sada Vam je samo jedan klik udaljen. Posjetite virtualni Super štand na Vašem računalu, prošećite kroz prostor kao da ste fizički prisutni na igus štandu i pogledajte koje smo novitete, u suradnji s igusom, pripremili za Vas!