Povoljna robotika - delta roboti kao konstrukcijski pribor ili sustavi spremni odmah za ugradnju!

Na sajmu automatike 2018, igus je predstavio ekonomične robote za manje od 5.000 eura!

Jednostavno, ekonomično i brzo: to je ono što novi delta robot iz igusa radi! Sadrži nazubljene remene koji ne trebaju podmazivanje i održavanje, karike koje ne trebaju podmazivanje, enkodere i steper motore, za jednostavnu automatizaciju za zadatke montaže. Kao unaprijed montirani sustav ili potpuno spreman za ugradnju, delta robot se može odmah koristiti. Troškovi kupovine se isplaćuju nakon manje od pola godine.

Automatiziranje jednostavnih zadataka brzo, jednostavno i ekonomično: to je cilj igusa sa povoljnim automatskim proizvodima. Osim stalnih nosača, njemačka kompanija igus je razvila potpuno novi proizvod u obliku delta robota. Sastoji se od 3 prethodno sastavljene drylin® ZLW linearne vodilice s NEMA steper motorima i enkoderima, igubal® spojnih elemenat i odgovarajuće adapter ploče. drylin® delta roboti mogu se brzo i jednostavno sastaviti.

NEMA steper motori i enkoderi osiguravaju brzo rukovanje do 1 kilograma s preciznošću od ± 0,5 milimetara. Kompletni sustav ima ugradbeni prostor veličine do 420 milimetara i može nositi do pet kilograma pri malim brzinama. Lagana konstrukcija s aluminijem i plastikom čini delta robot izuzetno isplativim po cijeni od manje od 5.000 eura i osigurava velike brzine uz “pick” stopu od 60 po minuti.

Delta robot dostupan je kao modularni komplet ili gotovi sustav (spreman odmah za ugradnju)!

Ovisno o zahtjevima kupca, novi delta robot može se otpremiti u roku od 24 sata kao predinstalirani konstrukcijski set as uputama za montažu u kutiji težine 18 kilograma ili kao sustav spreman za instalaciju u transportnom okviru. Kao opcija, kupac može koristiti svoj vlastiti softver i sustav kontrole, ili intuitivan i jednostavan za korištenje suhi D1 kontrolni sustav. Korištenje delta robota vrlo je pogodno za jednostavne funkcije montaže, odabir i postavljanje zadataka, kao i primjene u inspekcijskoj tehnologiji. Osim delta robota, igus također nudi daljnje low-cost robotske sustave sa svojim robolink asortimanom proizvoda. Ovaj raspon nudi korisniku mogućnost individualne montaže robota sa do 5 osi iz modularnog sustava koji se sastoji od različitih spojeva s raznovrsnim plastičnim zupčanicima, motorima i priključcima sučelja.

Pogledajte detaljnije informacije o delta robotima iz našeg asortimana!