QuickChain.100: Konfigurirajte energetske lance i kabele online, u samo nekoliko koraka!

Novi online alat njemačke kompanije igus omogućuje brzu konfiguraciju i izračun radnog vijeka za sustave energetskih lanaca!

igus nudi sveobuhvatne online konfiguratore i ekspert sustave kako bi se osiguralo da dizajn energetskih lanaca i izračun njihovog radnog vijeka nije dugotrajan proces. Na stranicama igusa, kupac ne samo da može odabrati odgovarajući kabel za pokretnu aplikaciju sa Chainflex tražilicom proizvoda, već i odmah konfigurirati pojedinačni sustav energetskih lanaca pomoću online ekspert sustava eenrgetskog lanca, QuickChain.100. Time se osigurava pouzdan podatak o trajnosti energetskog lanca i kabela, čime se olakšava odabir najisplativijeg sustava.

Kupac sada ima priliku pronaći najbolji sustav energetskog lanca za hod do 100 metara lakše i brže: otvorite online ekspert sustav QuickChain.100 (QC. 100), odaberite nekonfekcionirane ili konfekcionirane kabele, unesite aplikaciju i parametre okoliša te odaberite i konfigurirajte odgovarajući energetski lanac.

Unutar QuickChain.100 ekspert sustava, korisnik može birati između više od 1.200 visoko fleksibilnih kabela testiranih u igusu, kao i preko 4.000 'readycable' pogonskih kabela. Na temelju specificiranih kabela i podataka o aplikaciji, prostornih ograničenja, dinamike i okruženja energetskog lanca, kupac može jednostavno odabrati između 90.000 dijelova energetskih lanaca, koji se ispituju u in-house laboratoriju koji se prostire na više od 2.750 četvornih metara.

Konfigurator energetskih lanaca QuickChain.100 dostuapn je direktno na: www.igus.eu/qc100.

igus online alat QuickChain.100 omogućuje jednostavnu i brzu montažu sustava energetskog lanca, čak i sa konfekcioniranim kabelima, uključujući izračunavanje radnog vijeka i CAD prikaze.

Pogledajte detaljnije informacije o energetskim lancima iz naše ponude!