robolink® robotske ruke za učinkovitu automatizaciju!

Laka automatizacija sa igus® pametnom plastikom. robolink® multiaksijalni artikulirani roboti i drylin® linearni roboti sa odgovarajućom kontrolnom jedinicom za pick&place operacije! Komponente se jednostavno odabiru i kombiniraju iz igus® pribora za modularnu konstrukciju.
energetski lanci se automatski montiraju u igus® tvornici uz pomoć takvih robota. Bez potrebe za održavanjem i bez podmazivanja. robolink® robotske ruke sa kontrolnom jedinicom dostupne su počevši od 5,000 eura, često sa razdobljem povrata od svega četiri do sedam mjeseci.

Montiraj ili kupi - alat za modularnu konstrukciju robota
Brza i učinkovita procesna automatizacija sa kompletnim robolink® robotskim rukama. Odaberite između različitih modela koji se isporučuju kompletno montirani i mogu biti opremljeni odgovarajućom CPR kontrolnom jedinicom. Ili naručite individualne komponente kako biste napravili sami svog robota.

drylin® linearni roboti iz modularnog sustava
igus nudi ravne, linearne robote za izvedbu različitih zadataka. igus linearni roboti uključuju pretkonfigurirane drylin® linearne module/osi sa stepper motorima, kao i komponentama potrebnim da napravite svoj vlastiti robot. Primjerice, za mjerne i ispitne procedure, detekciju u mikroelektronici ili za rukovanje malim dijelovima. 

Slobodno konfigurirajte robote prikladne za industriju
Novi robolink® dizajner sa intuitivnim CAD korisničkim sučeljem. Odaberite specifične komponente korak po korak kako bi konfigurirali robotske ruke lako i jednostavno - od prve osi do alata. Vizualna simulacija kretanja i outputa liste dijelova ili izravnog upita. Pogledajte kako funkcionira robolink dizajner i sami odaberite komponente za svoju ruku za robota!

Pogledajte detaljnije informacije o robolink robotskoj ruci!

Pogledajte kako funkcionira automatski skener knjiga uz pomoć robolink robotske ruke!

Za više informacija o robolink ruci za robota, kontaktirajte nas na broj 01/3874 334 ili na e-mail hennlich@hennlich.hr!