Testiramo uživo Rioned visokotlačne strojeve MiniJet i AquaJet!

Posjetite nas na našoj adresi - Stupničkoobreška 17, Gornji Stupnik (Kako do nas?) te uživo testirajte visokotlačni stroj za čišćenje i odštopavanje odvodnih cijevi i kanalizacije MiniJet i AquaJet!

Molimo da nam samo Vaš dolazak najavite dan ranije na e-mail: hennlich@hennlich.hr ili na broj 01/3874 334!

MiniJet

  • Radno područje: 25 - 100 mm
  • Motor: 1,8 KW električni motor 230V - 50Hz

MiniJet je visokotlačni mlazni stroj za domaćinstvo i komercijalnu upotrebu. Opremljen tihim  i snažnim elektromotorom i profesionalnom pumpom, idealan je za čišćenje odvoda od 25 do 100 mm. Motor / pumpa mogu se lako ukloniti i koristiti samostalno (uz NW 5 crijeva) iz crijeva spremnika, što znači da možete ostaviti dio crijeva u pozadini ukoliko imate ograničen radni prostor.

AquaJet

  • Kompaktne dimenzije
  • Uklapa se u bilo koje vozilo
  • Izbor različitih motora, pumpa i konfiguracija spremnika vode
  • Lagana težina

AquaJet je pogodan za odštopovanje i čišćenje odvoda i kanalizacije do 350 mm.

Zahvaljujući svom vrlo kompaktnom dizajnu i maloj težini, AquaJet se uklapa u gotovo bilo koji kombi ili pick-up.  Čelična crijeva i kontrolna ploča se montiraju na optimalnoj radnoj visini, omogućujući vrhunsku radnu udobnost. AquaJet je dostupan u različitim konfiguracijama i može biti pojačan sa velikim brojem mogućnosti kao što su daljinsko upravljanje RioMote radio, RioPulse sustav pulsatora i hidraulično pogonjeno crijevo.

Uvjerite se uživo u kvalitetu Rioned visokotlačnih strojeva za čišćenje i odštopavanje odvodnih cijevi i kanalizacije!