TRIVENI parne turbine od 500 kW do 100 MW

U našoj ponudi imamo TRIVENI parne turbine ukupne snage od 500 kW do 100 MW – kondenzacijsku, kondenzacijsku sa ekstrakcijom, protutlačnu, protutlačnu sa ekstrakcijom.  

Triveni je instalirao preko 492 MW parnih turbina samo u Europi te predstavlja tržišnog leadera u kategoriji parnih turbina snage do 30 MW. U kategoriji parnih turbina sa snagom u rasponu od 30 MW do 100 MW, Triveni djeluje putem svoje podružnice, GE Triveni Ltd., (GETL) - joint venture tvrtke sa General Electric-om.

Parne turbine  služe širok raspon industrije, od industrije hrane i šećera, čelika, papira, kemijske, do industrije biomase, tekstila, itd. Triveni parne turbine se koriste u brojnim različitim aplikacijama kao što su kogeneracije, kombinirana toplina i el. energija, proizvodnja energije iz otpada, itd.

Kako izgledaju i funkcioniraju Triveni parne turbine, pogledajte na sljedećem video prikazu: https://www.youtube.com/watch?v=1qLAeB6dRSg&t=1s 

Više informacija o Triveni parnim turbinama pronađite u dokumentu ispod, na linku https://www.hennlich.hr/proizvodi/triveni-parne-turbine-10632.html te na broju 01/3874 264!