U HENNLICH-u potražite niskotlačne i netlačne fleksibilne spojnice Flexseal!

Ekskluzivni smo zastupnik vodećeg proizvođača spojnica Flexseal  koji dizajnira i proizvodi širok raspon niskotlačnih i netlačnih fleksibilnih spojnica.

FLEXSEAL SPOJNICE pogodne su za kanalizaciju, odvodnju, vodovode, ventilacijske sustave a mogu se koristiti plastične, keramičke, betonske, čelične cijevi te cijevi od ljevanog željeza.

UNICON univerzalna spojnica iz Flexsealovog asortimana spojnica sigurno spaja cijevi različitih materijala, bez obzira da li su keramičke ili plastične, glatke ili rebraste, kao i  cijevi različitih promjera.  UNICON univerzalna spojnica izvođačima radova u kanalizaciji pomoć je i u izvanrednim situacijama koje se mogu dogoditi prilikom spajanja ili reparacije cijevi. Ugradnja je jednostavna, bez potrebe za dodatnim brtvama.

Kolega Karlo Šurina, koji vodi program niskotlačnih i netlačnih fleksibilnih spojnica vodećeg europskog proizvođača spojnica Flexseal, objasnio je u ovom kratkom video prikazu sve prednosti Flexsealove UNICON univerzalne spojnice. Pogledajte video!