Upoznajte XT1 NANO - sklopivi magnetni podizač svih vrsta poklopaca!

XT1 NANO najnoviji je proizvod iz serije Italifters by DOA - magnetnih podizača svih vrsta poklopaca. XT1 NANO lagani su i kompaktni magnetni podizači idealni za brzo i višestruko ručno podizanje srednje teških/ teških poklopaca. Sa težinom od samo 2 kg, XT1 NANO ima nevjerojatnu silu za podizanje zahvaljujući najnovijim magnetima neodimijskog tipa. Otvara i sklapa se sa samo jednom rukom, pričvršćuje se vrlo snažno na metalne poklopce i može se lako odvojiti bočnim udarcem.

Sklapajuća ručka čini ovaj magnetni podizač maksimalno jednostavnim za rukovanje i transport te se može spremiti čak i pod sjedalo vozila! Magnetni podizač XT1 NANO ima dvostruku funkciju – kad se okrene naopako može se koristiti kao ručka za podizanje poklopaca sa „kljunom“ napravljenim od čvrstog, oštrog čelika, koji se može koristiti za struganje i lomljenje naslaga koji začepljuju utore na poklopcima te podizanje asfaltiranih ili nemetalnih poklopaca gdje se magnet ne može koristiti. Plastična zaštitna kapica sa alatom izolira magnetsko djelovanje kako bi se spriječio neželjeni kontakt s metalnim predmetom tijekom skladištenja. 

Detaljnije informacije o sklopivom magnetnom podizaču XT1 NANO pogledajte ovdje, a sve magnetne podizače za poklopce koje imamo u ponudi pogledajte ovdje!