Uštedite do 80% vremena sa energetskim lancem koji se može konfekcionirati brže od bilo kojeg energetskog lanca na svijetu!

igus jedinstveni sustav odvajanja separatorima revolucionira konfekcioniranje energetskog lanca!

Brzo konfekcioniranje štedi vrijeme i novac. E4.1L je najlakši energetski lanac za “nošenje” kabela na tržištu. Zahvaljujući novom tipu separatora, individualna podjela unutrašnjosti energetskog lanca još je jednostavnija za kupca.

Jednostavno se otvara i puni sa svih strana po potrebi: E4.1L nudi izvanrednu fleksibilnost konfekcioniranja. To je moguće pomoću jedinstvenog dizajna e-lanca. "Laka dostupnost cjelokupnog interijera s obje strane, inovativni sustav odvajanja s novim separatorima i jedan od najbržih mehanizama otvaranja - to su karakteristike E4.1L energetskog lanca. Prednost: s ovim energetskim lancem korisnici mogu smanjiti vrijeme instalacije za do 80%.

Kombinacija separatora i otvorljivih prečki za brže punjenje

Sa igus energetskim lancom E4.1L sada je vrlo lako umetnuti police na nekoliko razina za odvajanje unutrašnjosti po potrebi. Osim toga, mehanizam za otvaranje poprečnih prečki u unutarnjem i vanjskom radijusu jamči brzo punjenje kabelima i crijevima.

Ove poprečne prečke koje se mogu otvoriti pomoću odvijača, mogu se zakretati za 115 stupnjeva i učvrstiti u svoj konačni položaj. Ako je potrebno, čak ih se može potpuno ukloniti, ponovno postaviti i zatvoriti samo pritiskom na dolje. Zaobljeni rubovi poprečnih prečki i separatora također osiguravaju dug životni vijek crijeva i kabela. Osim toga, oznaka pozicioniranja omogućuje optimalno odvajanje energetskog lanca.

Sve iz jednog izvora

Osim posebnog konfekcioniranja, korisnik može iskoristiti 20 godina iskustva igusa u ovom području. Igus nudi ugrađene sustave iz jednog izvora, bez obzira na to jesu li jednostavne ili složene, od planiranja i oblikovanja sustava energetskih lanaca do pojedinačnog konfekcioniranja i instalacije na licu mjesta.

Sve pokretne komponente razvijene su, testirane i optimizirane da rade jedna s drugom u igusovom vlastitom laboratoriju. Sa ovim prethodno konfekcioniranim eneregstkim lancima sa kabelima, kupci dobivaju kompletan i pouzdan sustav izravno od proizvođača, uključujući i jamstvo. Istodobno se broj dobavljača i narudžbi može smanjiti za čak 75%, dok se troškovi skladištenja i procesa izbjegavaju.

Kako funkcionira energetski lanac E4.1 pogledajte ovdje!

Za dodatne informacije o energetskom lancu E4.1L, nazovite nas na broj 01/3874 265 ili pošaljite e-mail na adresu sasa.grbac@hennlich.hr!

Širok raspon energetskih lanaca iz naše ponude pogledajte ovdje!