Konfekcionirani kabeli ReadyCable

readycable® - kabeli spremni za spajanje za upotrebu u energetskim lancima.

Sve iz jednog izvora – od proizvodnje do konfekcioniranja kabela, čime se smanjuje broj pojedinih dobavljača i štedi vrijeme! Proizvodni asortiman obuhvaća široku paletu kabela iz igus kataloga, uključujući kabele konfekcionirane prema standardima proizvođača i različitim industrijskim standardima, kao i pojedinačne komponente  ili serije. Na raspolaganju su brojne vrste kabela različite kvalitete, sa različitim odobrenjima i različitim certifikatima sukladnosti. Sve komponente kabela podvrgavaju se opsežnim provjerama kvalitete i funkcionalnim ispitivanjima.

Zašto koristiti readycable® kabele?

Povećavate novčani tijek i smanjujete troškove procesa!

Readycable® pogonski kabeli dostupni su u sedam različitih kvaliteta kabela prema 24 standarda proizvođača, kao i različitim standardima kabela kako bi uvijek ponudili najprikladnija tehnička i ekonomska rješenja. Dostupnost konfekcioniranog kabela iz zaliha štedi vrijeme, novac i troškove skladištenja; svaki kabel se može naručiti bez minimalne količine kupnje i troškova rezanja. Naravno, moguće je posebno konfekcioniranje prema zahtjevu kupaca.

Znate li da igus kabeli imaju 36 mjeseci garancije?

Za narudžbe do 31.12.2019., svi kabeli dolaze sa jamstvenim rokom od 36 mjeseci ili do 10 milijuna duplih poteza od datuma kupnje.Ukoliko se na Chainflex kabelu ukaže tehnički defekt unutar 36 mjeseci ili do 10 milijuna duplih poteza, te je korišten u skladu sa namjenom i uputama u katalogu proizvoda, igus će ponuditi zamjenski kabel.

Javite nam se za besplatne radne uzorke kabela na e-mail hennlich@hennlich.hr!