Spojnice & adapteri

Spojnice tip 2B (SCW) 300 mm

Hr spojnice tip 2B SC W ekstra siroke

Spojnica, tip 2B (SCW)

Spojnica, tip 2B ekstra široka

Dizajnirana za spajanje cijevi bilo koje vrste materijala.

300 mm širina za veću sigurnost.

Flexseal ekstra široke spojnice služe prvenstveno za povezivanje cijevi velikih promjera, veličine DN1000 i više, no također odgovoraju cijevima veličine DN200 i više.

Flexseal ekstra široke spojnice široke su 300mm, što omogućuje veću toleranciju u rezanju krajeva cijevi, kao i pokretanje cijevi zbog pomicanja ili toplinskih učinaka. One su dostupne u veličinama u rasponu od 200 mm do preko 3000mm u vanjskom promjeru ili više, kako bi odgovarale specifičnim zahtjevima. Flexseal ekstra široke spojnice su proizvedene kako bi zadovoljile specifične zahtjeve izvođača radova na licu mjesta i mogu biti proizvedene tako da odgovaraju bilo kojem vanjskom promjeru cijevi.

Ekstra široke spojnice su izrađene od EN 681-1 EPDM gume i imaju hvataljke od nehrđajućeg čelika oznake 1.4301 (304) i stezne trake.

Flexseal također može ponuditi spojnice sa nitrlinim brtvilom za upotrebu kod otpadnih voda koje mogu biti onečišćene ugljkikohidratima. Spojnice su također dostupne sa oznakom 1.4401 (316) nehrđajućeg čelika za poboljšanu zaštitu od korozije.