Uređaji za detekciju curenja vode

Marker za označavanje i traženje podzemnih instalacija Seba Mar 100 3-D

Hr marker seba za oznacavanje i trazenje podzemnih instalacija 670

MAR 100 3-D pruža novi i bolji način označavanja i traženja podzemnih instalacija. Za razliku od ostalih markera, koji imaju samo jednu zavojnicu, ima MAR 100 3D tri, ortogonalno postavljene zavojnice. Na taj način induciraju tri pasivna vezanja oko sebe jedinstvena sferičnu elektro magnetnom polju, koje se prostire u sve pravce prostora. Zbog takvog dizajna, koja je i zaštićena sa patentom, ima MAR 100 3-D prednost pred svim običnim elektro magnetskim sistemima za označavanje.   

Jednostavno pronalaženje i do udaljenosti 1,8 metara  
MAR 100 3-D ima do 25% veći domet, u odnosu na ekvivalentan marker u obliku diska sa jednakim promjerom. MAR 100 3-D stvara oko sebe veće elektro magnetsko polje, tako da ga jednostavno nađemo mjesece i godine kasnije, a istodobno je nad samim markerom polje najjače, tako da možemo vrlo precizno odrediti njegovu lokaciju. Veće elektro magnetsko polje znači lakše i pouzdanije pronalaženje markera, i na teškom terenu.   

Položaj MAR 100 3-D a nije važan jer stvara MAR 100 3-D oko sebe sferično elektro magnetsko polje, nije važna njegova orijentacija, kada se ga zakopa. Ovako je rad obavljen brže, za razliku od markera u obliku diska, gdje je potrebno polagati pažnju da je marker u vodoravnom položaju.   

Lagan i bez opasnih kemikalija  
MAR 100 3-D ne sadrži nikakve gibljive, plivajuće dijelove ni opasne kemikalije. S tim su nepotrebni bilo kakvi sigurnosni dokazi i postupci. Osim toga, MAR 100 3-D je kompaktan i izdržljiv, ima malu težinu, što dodatno smanjuje troškove transporta i skladištenja.   

Pasivan, pouzdan sustav, sa dugim vijekom djelovanja  
MAR 100 3-D ne sadrži nikakve baterije ili aktivne komponente, a istovremeno jako kućište osigurava njegovu trajnost i pouzdanost.