Novi modul sučelja za SERA iStep membranske dozirne pumpe!

Sera step motor dozirna pumpa iSTEP kombinira inteligentni koncept inteligentnog pogona sa točnošću membransko dozirne pumpe, kako bi osigurala vrhunsku tehnologiju kada je u pitanju točnost, svestranost, ergonomija i pouzdanost u doziranju tekućine.

Budući da je pumpa opremljena višejezičnim, intuitivnim navigacijskim izbornikom i napajanjem od 110-240 V, 50/60 Hz, može se koristiti širom svijeta.

Novo sera sučelje modula omogućuje da se iSTEP integrira u PROFIBUS sustav. PROFIBUS, posebno PROFIBUS DP, koristi se za upravljanje i rad senzora i aktuatora putem centraliziranog regulatora za automatizirane proizvodne aplikacije. Pored različitih standardnih dijagnostičkih opcija, fokus je na integriranju više kontrola zajedno.

Instalacija je vrlo jednostavna: Obično potreban Y-spoj nije potreban jer je sera modul sučelja opremljen zasebnim ulazom i izlazom. Također uključeni zidni nosači omogućavaju ugradnju modula prilagodljivu i pumpi i lokaciji.

Pumpama opremljenim sera sučeljem modula može se upravljati i upravljati centralno: prijenos podataka i parametrizacija nekoliko pumpi je također moguća bez ručnog upravljačkog elementa. Modul sučelja sera podržava i standarde DP-V0 i DP-V1 i stoga se može koristiti ili u tehnologiji procesa i automatizacije ili u procesnom inženjerstvu.

Modul sučelja sera nudi se kao opcija za svaki iSTEP te se može naknadno ugraditi.

Pomoću sera modul sučelja možemo udovoljiti sve većim zahtjevima za buduće proizvodne procese: PROFIBUS veze vode do inteligentnog, održivog i posebno učinkovitog upravljačkog sustava.

Prednosti:

  • Centralna kontrola i parametrizacija membranskih dozirnih pumpi
  • Standardi: DP-V0 i DP-V1
  • Jednostavna instalacija zbog zasebnog ulaza i izlaza
  • Dostupno kao opcija za svaki iSTEP