Parne turbine & plinska kogeneracija

 

Enerblu Cogeneration Srl. proizvodi kogeneracijske module koji se ističu kvalitetom, pouzdanosti i efikasnosti čime se garantira ušteda energije i održivost. 

Moduli imaju raspon snaga od 20 kWe pa sve do 4 MWe, a svaki modul se može opremiti i apsorpcijskim hladnjacima kako bi se postigla i trigeneracija.

Enerblu proizvodi i izmjenjivače topline koji dolaze s kogeneracijskim modulima čime se dobiva konačan proizvod koji u potpunosti zadovoljava potrebe kupca.

Nudimo Vam "ključ u ruke" za Enerblu kogeneracijske module - ugradnju, puštanje u pogon te usluge servisa! 

  

Triveni Turbine Ltd. (TTL) je vodeći proizvođač industrijskih parnih turbina s više od 3.000 parnih turbina instaliranih u 18 različitih industrija u više od 70 zemalja svijeta. TTL nudi robusne protutlačne i kondenzacijske parne turbine koje rade sa širokim rasponom tlaka i protoka.

Triveni je instalirao preko 550 MW parnih turbina samo u Europi.

Triveni’s After Market Services pruža kompletnu paletu visoko kvalitetnih servisnih rješenja za parne turbine, uključujući dugoročne sporazume o servisu (Long Term Service Agreements), rezervne dijelove, periodični remont, prilagođavanje i nadogradnju, preinake i renoviranje rješenja do 300 MW.

Nudimo Vam "ključ u ruke" za Triveni parne turbine - ugradnju, puštanje u pogon te usluge servisa! 

Hr micro cogeneration

Za snage od 6 do 100 kWe

Hr medium cogeneration

Za snage od 130 do 500 kWe

Hr big cogeneration

Za snage od 600 do 2700 kWe

Hr biogas cogeneration

Za snage od 50 do 1000 kWe

Hr Triveni parne turbine 500kW 30MW 1200

Parne turbine snage do 30 MW u proizvodnji tvrtke Triveni