Igus energetski lanci

E-chains (energetski lanac) - pupčana vrpca Vaše automatizacije!

Energetski lanci su uistinu poput pupčane vrpce mnogim modernim strojevima obzirom da osiguravaju konstatntnu ospkrbu energijom i podacima te su u stalnom pokretu. Naš zadatak je osigurati da sve komponente potrebne za to - energetski lanci, fleksibilni kabeli te svi dodaci - kao individualne komponente ili kompletni sustavi funkcioniraju na najbolji mogući način - sigurno, pouzdano i dugoročno.

HENNLICH industrijska tehnika je ekskluzivni zastupnik njemačke kompanije igus (www.igus.hr), vodećeg proizvođača plastičnih energetskih lanaca, fleksibilnih kabela, ležajeva i linearnih vodilica, u svijetu, prisutne u više od 35 zemalja, partnerima u 80 zemalja te preko 2.950 zaposlenih diljem svijeta. igus proizvodi između 1.500 i 2.500 novih proizvoda svake godine, a u igus ispitnom labaratoriju od 1.750 m2, provodi se više od 1.500 testova i 2 milijarde duplih poteza godišnje!

Znate li da njemačka kompanija igus jedina u industriji nudi JAMSTVO DO 36 MJESECI NA ENERGETSKE LANCE?

Kako bismo Vam olakšali da pronađete upravo ono što Vas zanima, tu je ONLINE TRAŽILICA ENERGETSKIH LANACA!

Predvidite radni vijek svog energetskog lanca uz pomoć Igus ONLINE KALKULATORA RADNOG VIJEKA ENERGETSKOG LANCA!

Zanima Vas kako izgleda 3D-CAD PRIKAZ VAŠEG ENERGETSKOG LANCA?  

Zatražite svoje besplatne radne uzorke igus energetskih lanaca i fleksibilnih kabela!

Voljeli biste vidjeti kako plastični energetski lanac funkcionira baš na Vašem stroju? Obratite nam se te ćemo zajedno s Vama pronaći plastični energetski lanac koji odgovara Vašim potrebama i pružiti Vam tehničku podršku pri njegovoj instalaciji! ZATRAŽI UZORKE!