Ventili

Predstavljamo Vam širok raspon ventila sa plovkom, redukcijskih ventila te sigurnosnih ventila njemačke kompanije BERLUTO, jedne od vodećih njemačkih proizvođača ventila, sa tradicijom poslovanja dugom preko 90 godina. 

Povijest kompanije BERLUTO započinje još davne 1920. godine u Dusseldorfu, kada je gospodin Jean Bergner, po zanimanju vodoinstalater, osnovao vlastitu tvrtku isključivo kako bi proizveo novi tip ventila sa plovkom.

BERLUTO ventili su izrađeni od visoko kvalitetnih materijala - crvene bronce (bronce), mesinga i nehrđajućeg čelika.

Osim našeg standardnog raspona ventila (kuglasti ventili, ventili sa plovkom, redukcijski ventili, sigurnosni ventili, zasuni sa indikacijom & bez indikacije, zaporni ventili prirubnički ravni i kutni, leptir ventili, nepovratne međuprirubničke klapne), od sada u ponudi imamo kvalitetne plastične ventile i integrirane cijevne sisteme pod pritiskom od PVC, ABS i PPH materijala.

Nudimo Vam i plastične ventile i integrirane cijevi pod tlakom za primjenu u procesnoj  industriji, obradi voda, bazensku tehniku i navodnjavanje.

Hr ventili sa plovkom

Ovaj tip ventila izvrsno je rješenje za kontrolu nivoa tekućine u tankovima, za vodu, pitku vodu, ali i druge tekućine. Obzirom na izbor materijala od kojih su ventili izrađeni, mogu se koristiti čak i za agresivne medije.

Hr redukcijski ventili

Visoko kvalitetni ventili za komercijalnu i industrijsku primjenu. Ventili su izrađeni od najkvalitetnijih i otpornih materijala.

Kugelhähne

Širok program kuglastih ventila - ventili sa navojem, ventili sa navarenim krajevima, ventili sa prirubnicom.

Hr elektromagnetski ventili danfoss

Nudimo Vam širok raspon Danfoss elektromagnetskih ventila!

Hr Berluto sigurnosni ventil 1200

Sigurnosni ventili za različite aplikacije.