Sajam Biomase & Bioplina 2024.

Nedavno smo sudjelovali na uzbudljivom sajmu energetike, gdje smo se posvetili temi pretvaranja otpadne biomase u vrijednu energiju! Naš partner je održao inspirativno predavanje, a na jednom od štandova smo s  ponosom predstavljali naše inovativne projekte.

Sajam obnovljivih izvora energije bio je bogat raznolikim temama i predavanjima stručnjaka iz različitih područja. Sudionici su imali priliku čuti o inovativnim projektima poput razvoja peleta iz biomase, korištenju mulja iz pročistača otpadnih voda za uzgoj energetske kulture miskantusa te primjeni bioplina i biometana u Europi. Rasprave su se također fokusirale na ekonomske aspekte razvoja bioplinskih postrojenja te na projekte i dostignuća u području oblikovanja održivog razvoja. Dan je bio ispunjen inspirativnim idejama i zanimljivim razgovorima, pružajući sudionicima uvid u najnovije trendove i inovacije u području obnovljivih izvora energije.

Naš tim uvijek je otvoren za daljnju suradnju i konstruktivne rasprave. Ako imate bilo kakva pitanja ili vas zanima kako možemo pomoći u vašim projektima, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se novim izazovima i prilagodit ćemo se vašim potrebama i zahtjevima.