Novi besplatni online alat iz igus-a omogućava brzu konfiguraciju konfekcioniranih sustava energetskog lanca!

 

Stručnjak za zaštite za kabele: sustav za opskrbu energijom koji je spreman za spajanje, lako se konfigurira online! Brza i jednostavna konfiguracija cjelovitih sustava opskrbe energijom sada je moguća uz igus online alat “e-chain expert”. Pomoću novorazvijenog online alata, korisnici mogu u samo nekoliko koraka osmisliti vlastiti sustav energetskog lanca. Ovdje se unutarnja separacija vrši automatski i korisnik dobiva pouzdane informacije o trajnosti energetskog lanca i kablova koji se koriste. Navedeno omogućava kupcu da jednostavno odabere najisplativiji sustav koji odgovara njegovoj primjeni.

Brzi put do energetskog lanca spremnog za spajanje postaje još lakši uz pomoć “igus e-chain expert” alata. Uz pomoć novog besplatnog i slobodno dostupnog internetskog alata, korisnici mogu dizajnirati svoj energetski lanac pomoću pametnog telefona, tableta ili stolnog računala. Bilo da se radi o nepoduprtoj, klizavoj ili visećoj aplikaciji, konfigurator određuje energetski lanac koji je optimalno prilagođen. Da bi to učinio, korisnik jednostavno mora otvoriti online alat “e-chain expert” (www.igus.eu/e-chain-expert), odabrati nekonfekcionirane ili konfekcionirane kablove, unijeti parametre aplikacije i okoliša i odlučiti o odgovarajućem energetskom lancu iz preodabira i konfiguracije.

U konfiguratoru energetskog lanca, korisnik može birati između više od 1300 visoko fleksibilnih chainflex kablova koje je testirao igus, kao i preko 4.200 kabela koji se mogu koristiti. Ovi su testirani i, kao i svi igus kabeli, imaju 36-mjesečno jamstvo. Na temelju navedenih kabela i podataka o primjeni, kao što su instalacijski prostor, kretanje i okruženje energetskog lanca, kupac može izabrati između 150.000 dijelova energetskog lanca (“zaštite za kabele”) za najisplativije rješenje. Svi igusovi proizvodi testirani su u vlastitom ispitnom labaratoriju od 3.800 četvornih metara.

Automatsko odvajanje unutrašnjosti i izračunavanje radnog vijeka

Konfigurator unutarnje separacije koristi se u online expertu. Koristi umjetnu inteligenciju ili neuronske mreže da bi u roku od nekoliko sekundi odredio odgovarajuće odvajanje unutrašnjosti za definirani „bazen“ kabela. Zahvaljujući integriranom proračunu radnog vijeka, kako za energetski lanac, tako i za pojedinačne kablove, kupac može brzo i jednostavno odabrati najisplativiji sustav koji sigurno udovoljava njegovim zahtjevima. Još jedna prednost: inteligentni alat stalno provjerava ispravnost konfiguracije, tako da korisnik može biti siguran da su elementi koordinirani.

Konfigurirajte zajedno kao tim i naručite direktno

Korisnik u bilo kojem trenutku ima mogućnost dijeljenja trenutnog stanja obrade u online alatu sa drugim ljudima putem e-maila ili hiperveze. Nekoliko članova tima iz različitih odjela mogu u bilo koje vrijeme i bilo gdje zajedno dizajnirati sustave energetskih lanaca i obrađivati CAD podatke. Jednim klikom možete preuzeti konfiguraciju ili je staviti u košaricu za kupovinu na web shopu.

Jednostavna i brza montaža sustava energetskih lanaca sa konfekcioniranim kablovima, uključujući izračun radnog vijeka i automatsko odvajanje unutrašnjosti - sve ovo omogućava besplatno dostupan online alat “e-chain expert"!