Novi diferencijalni tlačni prekidač Barksdale BDS3000!

Barksdale, vodeći proizvođač industrijskih kontrola, predstavio je najnoviji BDS3000, elektronički diferencijalni tlačni prekidač, sa četveroznamenkastim zaslonom. BDS3000 proširuje Barksdaleovu seriju elektroničkih proizvoda Generation 3000, koja uključuje temperaturu, razinu i tehnologiju senzora tlaka.

BDS3000 elektronički prekidač diferencijalnog tlaka izrađen je za primjenu u sustavima za filtraciju s rasponima diferencijalnog tlaka koji variraju do 500 psid i sa maksimalnim zajedničkim tlakom od 2.500 psi.

Funkcija transmitera nudi se napajanjem analognih izlaznih signala 0 do 10 V istosmjernog napajanja i 4 do 20mA, a po potrebi se odabire i polje. Izlaz pune ljestvice može se prilagoditi na čak 25% FSO tijekom ugradnje, omogućavajući veću fleksibilnost, smanjujući potrebu za skladištenjem višestrukih raspona tlaka.

Veliki 14 segment LED kutni displej estetski je ugodan i omogućava jasnu čitljivost procesnog tlaka iz više kuteva gledanja. Ugradbene rupe već postoje, što olakšava ugradnju u različitim orijentacijama kako bi odgovarali Vašim potrebama sustava. Čak i ako uređaj treba postaviti naopako, interni softver može okretati zaslon za 180 °. Osim toga, električno povezivanje i kućište zaslona sa okretanjem za 320° čine instalaciju jedinice vrlo jednostavnom, pomažući u smanjenju troškova instalacije, istovremeno omogućavajući raznolikost načina i lokacije ugradnje. Čvrsta EMI zaštita omogućava stabilan output u današnjim tvornicama u kojima su prisutni EMF i voki-tokiji i VFD-ovi visoke snage. Uz to, kućište razreda IP67 čini ovu jedinicu prikladnom za najmoćnija okruženja, pa čak i za potpuno potapanje.