Upoznajte novi Riomote daljinski upravljač za strojeve za čišćenje & odštopavanje odvoda!

Zahvaljujući daljinskom upravljaču RioMote, Rioned uređajima za čišćenje i odštopavanje kanalizacije može lako upravljati samo jedna osoba. Od 1. siječnja 2020., proizvođač strojeva za odštopavanje odvoda Rioned započinje sa integracijom nove generacije ručnog odašiljača RioMote. Što će se zapravo promijeniti?

Veći raspon i FHSS tehnologija

Novi RioMote ima još veći raspon (približno 30-40%) i koristi se FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) tehnologija. To znači da daljinski upravljač neprekidno traži najjaču frekvenciju. To osigurava da će RioMote kad prođe drugo vozilo ili radio signal iste frekvencije automatski prebaciti na drugu frekvenciju.

Novi dizajn

Sa novim daljinskim upravljačem RioMote dolazi i novi izgled. Gumbi su smješteni na površini, što olakšava rad kada nosite rukavice.

Različita baterija

Novi RioMote također ima novu bateriju. Ova baterija trajat će više od 14 sati. Međutim, to je različit tip od baterije starog RioMote daljinskog upravljača. Zbog toga baterije nisu zamjenjive.

Prednosti novih baterija su sljedeće:

  • Nema efekta memorije (nije važno da li napunite bateriju ako nije potpuno prazna)
  • Manje samopražnjenja
  • Veća gustoća energije (više snage)

Dostupno od 1. siječnja 2020. godine

Naručite li novi visokotlačni mlazni stroj za čišćenje i odštopavanje odvoda i kanalizacije sa daljinskim upravljačem nakon 1. siječnja 2020., tada će Vaš stroj biti opremljen novim RioMote daljinskim upravljačem. Novi RioMote bit će dostupan kao 5 i 7-kanalni ručni odašiljač.