Cijevni sustavi za specijalne namjene

egeplast je jedan od vodećih proizvođača plastičnih cijevi u Europi. Proizvodni program obuhvaća kompletan asortiman cijevi za infrastrukturu: pitka voda, kanalizacija, plin i telekomunikacije. egeplast se osebno specijalizirao u razvoju i proizvodnji cijevi sa zaštitnim omotačem i za kontinuirani nadzor propuštanja, za polaganje cijevi bez kopanja. U kupce egeplast proizvoda se ubrajaju neki od najvećih i najzahtjevnijih komunalnih poduzeća i operatera distribucijskih mreža u cijelom svijetu.

U egeplast paleti proizvoda se može naći rješenje za gotovo svaki izazov sa kojim se susreću kupci. Fokus je uglavnom na inteligentnim cjevovodnim sustavima za suvremene tehnike instalacije bez kopanja rova i tehnike sanacije. egeplast proizvodi kupcima pružaju maksimalnu sigurnost njihove investicije.

Sjedište tvrtke i proizvodnja se nalaze u mjestu Greven, Njemačka, gdje egeplast upravlja najsuvremenijim proizvodnim pogonom za cjevovodne sustave na bazi polimera u cijeloj Europi. U posebnom tehnološkom centru razvijaju se posebno prilagođena rješenja u suradnji sa samim kupcima.