Magnetni podizači poklopaca za kanalizaciju

Plastična prenosiva zaštitna barijera Flexxy

Hr plasticna prenosiva zastitna barijera Flexxy

FLEXXY je moderna sigurnosna barijera koja se može proširiti i omogućiti jednostavnu transportabilnost i jednostavnu upotrebu svugdje gdje je potrebno označiti da su radovi u tijeku ili ograničiti pristup određenom području, primjerice u izvješćivanju o cestovnim radovima i zatvaranju pristupa ograničenim područjima kao što su radovi na kanalizaciji, itd. Barijera je izrađena od tvrde plastike, vrlo je kompaktna i lagana, može se staviti u rad u nekoliko sekundi, može se brzo proširiti pri otvaranju i preklapanju, a bočne "ljuske" ramena imaju dvostruku funkciju podnošenja i transporta.

Za veću stabilnost, “ramena”, odnosno bočne strane se mogu puniti vodom ili pijeskom, što udvostručuje težinu FLEXXY zaštitne barijere, koja se može se lako spremiti i transportirati čak i na manjim vozilima. Dva zasuna čuvaju barijeru čvrsto zatvorenom kada se prevozi ili sprema.

“Ramena”, odnosno bočne strane imaju dvostruku funkciju zatvaranja kućišta i nosača tla, a imaju i gornje otvore kako bi se omogućilo umetanje signalnih zastavica, svjetlećih žarulja ili znakova upozorenja. Flexxy zaštitna barijera može se lako transportirati u ograničenim područjima grada, a osim za vanjske prostore, idealna je i za upotrebu u unutarnjim prostorima, primjerice u robnim kućama, bolnicama, zračnim lukama, itd. Visokokvalitetni plastični materijal jamči izdržljivost, otporan je na hrđu, UV zrake i može se prati te je otporan na udarce. Radi svjetleće boje, karakterizira ga maksimalna vidljivost i sigurnost. Radi svojih karakteristika i praktičnosti, idealan je za brze i višestruke intervencije, lako se koristi i sprema.

Tehničke karakteristike:

Dimenzije potpuno ispruženog oblika: 230 cm
Dimenzije sklopljenog oblika: 47 cm x 13 x H 107
Baza: 47 cm
Širina: 13 cm
Visina: 107 cm
Težina (na suho): 6,5 kg
Težina (sa vodom): 14 kg