Spremnici energije (špajheri)

Niskotlačni spremnici energije (špajheri) HBS

Niederdruckspeicher HBS ND – HENNLICH HCT – hennlich-hct.de

Tehnički podaci:

Volumen: 1 do 575 litara

Radni tlak: 20 bar, 40 bar, 80 bar

Standardni temperaturni raspon: -40°C do +100°C, ovisno o odabiru materijala

Primjena: za uštedu energije, za slučaj nužde kod pumpe prilikom kvara, kao funkcija održavanja tlaka, ublažavanje pulsacija ili za suspenziju, industrijska hidraulika

Opis:

HENNLICH niskotlačni špajheri su hidropneumatski akumulatori koji se mogu koristiti u različitim hidrauličkim sustavima.

Niskotlačni špajheri HENNLICH projektirani su, proizvedeni i testirani prema specifičnim zahtjevima kupca i kriterijima primjene zemlje u kojoj se nalaze i uvjetima primjene. Oprema se može odabrati fleksibilno, tako da se skladištenje može optimalno prilagoditi Vašem sustavu; bilo da je procesna veza ili način montaže, sa nožicama ili hvataljkama.

Dodatne informacije:

Potrebno je voditi računa o hidrauličkoj zaštiti špajhera od preopterećenja. U tu svrhu nudimo HENNLICH sigurnosne i zatvorne blokove HSB.

Za ispitivanje prije punjenja ili testiranje tlaka mogu se koristiti naši uređaji za punjenje i ispitivanje HFP i HFP-H.

Važna napomena za puštanje u rad:

Niskotlačni spremnici energije su hidraulički akumulatori koji su podložni specifičnim uvjetima puštanja u pogon i operativnim propisima koji zahtijevaju nadzor. Niskotlačni spremnici energije HENNLICH projektirani su, proizvedeni, ispitani i dokumentirani u skladu sa važećim propisima zemlje u kojima se instaliraju.